حفظ و گسترش صنايع دستي مي تواند هر خانه را به يک کارخانه تبديل کند - ١٣٩٩/٧/١٥

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار خراسان شمالی گفت: صنایع دستی به عنوان هنری مقدس، بومی و اصیل نقشی بی بدیل در توسعه فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و حتی سیاسی جوامع دارد که حفظ و گسترش آن می تواند هر خانه را به یک کارخانه تبدیل کند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی خراسان شمالی، علی بیگ زاده در آیین افتتاح نهمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی و نخستین جشنواره موسیقی اقوام با اشاره به اینکه صنایع دستی آثار مثبتی در حوزه اقتصادی جوامع دارد، افزود: این هنر می‌تواند هر خانه را به یک کارخانه تبدیل کند و بیانگر وضعیت اقتصادی هر کشوری باشد.

بیگ زاده با بیان اینکه صنایع دستی به عنوان میراث فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی حائز اهمیت است، گفت: نگاه به صنایع دستی در هر نقطه ما را متوجه توانمندی و همچنین فرهنگ مردم آن منطقه می‌کند.

بیگزاده همچنین به نقش صنایع  دستی در توسعه گردشگری اشاره کرد و گفت: توجه به صنایع دستی می تواند به رشد و توسعه گردشگری کمک شایانی کند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار خراسان شمالی افزود: امسال نهمین نمایشگاه صنایع دستی خراسان شمالی با جشنواره موسیقی اقوام همراه شده که ارزشمند است و به انتقال این فرهنگ ارزشمند به جوانان و نسل های بعدی کمک می کند.

گفتنی است؛ نهمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی و نخستین جشنواره موسیقی اقوام روز سه شنبه ۲۹ مردادماه در محل منطقه نمونه گردشگری بش قارداش بجنورد افتتاح شد و تا یکم شهریورماه پذیرای بازدیدکنندگان و علاقه مندان است.