جشنواره املت و چای آتیشی در بجنورد برگزار شد - ١۴٠٣/٨/١٢

جشنواره املت و چای آتیشی(چای سنتی کندک) آبان با حضور پرشور خانواده‌های بجنوردی در فرهنگسرای شهروند برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان شمالی، در راستای ایجاد نشاط اجتماعی روز جمعه ۱۱ آبان‌ماه جاری، جشنواره املت و چای آتیشی (چای سنتی کندک) آبان با حضور پرشور خانواده‌های بجنوردی در فرهنگسرای شهروند برگزار شد.

این جشنواره فرصتی مناسب برای معرفی فرهنگ غذایی و سنتی منطقه است و به‌نوعی موجب ایجاد نشاط اجتماعی در بین شهروندان خواهد شد.

"کندک" ظرف فلزی پارچ مانندی است که چوپانان و نیز افراد محلی در گردش‌های خانوادگی از آن برای درست‌کردن چایی آتشی استفاده می‌کنند.

شرکت‌کنندگان دیگر این جشنواره از گونه‌های مختلف گیاهی مانند آنخ، آویشن، زعفران، هل، دارچین، میخک، گل محمدی و زنجبیل برای طعم دادن به چای خود استفاده کرده بودند.

در این جشنواره علاوه بر تهیه و ارائه انواع املت و چای دودی، قرعه‌کشی و اهدای جوایز به شرکت‌کنندگان نیز انجام خواهد شد.