بازارچه دائمی صنایع دستی خراسان شمالی به زودی راه اندازی می شود - ١٣٩٩/٧/٢٧

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی از راه اندازی بازارچه دائمی صنایع دستی استان در آینده ای نزدیک خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی، حبیب یزدان پناه در همایش گرامیداشت روز صنایع دستی از راه اندازی بازارچه دائمی صنایع دستی و موزه فرش و گلیم در آینده ای نزدیک، در استان خبر داد.
یزدان پناه با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری، اظهار داشت: ما نیز با تلاش دوچندان در راستای رونق صنایع دستی حرکت خواهیم کرد که البته برای پویایی و پایداری این جریان، نیازمند حضور و کمک تمام هنرمندان و صنعتگران این عرصه هستیم.
وی بازاریابی و تجاری سازی را مهمترین مسئله صنایع دستی برشمرد و تصریح کرد: اگر امروز در این عرصه به فکر برندسازی و فروش بیشتر نباشیم و از ابزارهای لازم بهره کافی را نبریم، به مرور زمان از چرخه حذف خواهیم شد.
وی با تأکید بر استفاده صنعتگران و هنرمندان صنایع دستی از ابزار فضای مجازی و فروش اینترنتی، عنوان کرد: اگر امروز به فکر بسته بندی و برندسازی محصولات صنایع دستی خود نباشید در آینده نتیجه ای نخواهید گرفت.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی با بیان اینکه این اداره کل در این زمینه مقدمات و حمایت های لازم را دارد، از برگزاری کارگاه های آموزشی مارکتینگ و بسته بندی برای هنرمندان صنایع دستی استان خبر داد.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی نیز در این همایش از وجود ۶۱ رشته فعال صنایع دستی در استان خبر داد و گفت: روستای رویین که به عنوان دهکده نساجی کشور شناخته می شود به دنبال جهانی شدن آن هستیم.
علی عابدی با اشاره به پرداخت بیش از ۵ میلیارد تومان تسهیلات به صنعتگران صنایع دستی استان طی سال گذشته، افزود: صنایع دستی معدود حوزه ای است که با تسهیلات اندک می توان اشتغال پایدار ایجاد کرد.
وی راه اندازی کارگاه های بزرگ صنایع دستی، برگزاری نهمین نمایشگاه سراسری، پیگیری ثبت جهانی دو روستا در حوزه صنایع دستی و راه اندازی فروشگاه های مجازی و برندسازی را از جمله مهم ترین برنامه های پیش رو در سال جاری عنوان کرد.