برگزاری سومین جشنواره «قلیفچال» در جاجرم
سومین جشنواره ملی «قلیفچال» شهرستان جاجرم به همت دبیرخانه دائمی این جشنواره (شهرداری و شورای اسلامی شهر جاجرم) و با همکاری دستگاههای مرتبط برگزار شد.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسانشمالی، نمایندگی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی جاجرم نیز با برپایی سیاهچادرها، غرفههای صنایعدستی، عرضه سوغات محلی و محصولات بومی، حضور پرشور و فعالی در این جشنواره داشت.
در این آیین، شیوه سنتی پخت غذای بومی «قلیفچال» نیز به نمایش گذاشته شد. در این روش، گوشت و مواد غذایی پس از آمادهسازی، داخل گودالی در دل زمین قرار داده و روی آن را با خاک میپوشانند تا با حرارت طبیعی پخته شود؛ روشی که از گذشتههای دور در میان مردم منطقه رواج داشته است.
معرفی نفرات برگزیده جشنواره قلیفچال
در بخش نفرات اول: ابوالفضل رمضانی، اقدس کارگر، فاطمه کارگر مطلق، طاهره علیزاده و محسن اخوان بهعنوان برگزیدگان معرفی شدند.
در بخش چیدمان: سکینه کارگر مقدم و جواد روزپیکر موفق به کسب عنوان برتر شدند.
در بخش اخلاق و نظم: استاد محمد وحیدی و علیرضا نقیزاده مورد تقدیر قرار گرفتند.
این آیین در حضور مردم و مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد و در پایان با اهدای لوح تقدیر و هدایای جشنواره از تلاش و مشارکت فعال برگزیدگان قدردانی شد.
تعداد نظرات ٠