مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی با تأکید بر اینکه کسب و کارهای صنعت گردشگری باید به سمت بهره گیری بیشتر از تحول دیجیتال حرکت کنند، گفت: واحدهای بومگردی نیز از این قاعده مستثنا نیستند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی، حبیب یزدان پناه در نخستین کارگاه توانمندسازی فعالان عرصه بومگردی و گردشگری استان اظهار کرد: اقامتگاه های بومگردی باید نسبت به تحول دیجیتال و فضای مجازی اطلاع کافی داشته باشند و به منظور موفقیت در کار خود از آن استفاده کنند.
یزدان پناه بازاریابی را یکی از الزامات رشد اقامتگاه های بومگردی دانست و افزود: خوشبختانه برخی بومگردی های استان به خوبی از ظرفیت دنیای دیجیتال بهره می برند و برخی دیگر نیز باید به این عرصه وارد شوند، چرا که تنوع قومیتی و فرهنگی و نیز وجود جاذبه های طبیعی در خراسان شمالی، فرصت بسیار خوبی برای توسعه و گسترش بومگردی می دهد.
وی تصریح کرد: ایجاد اقامتگاه های بومگردی هرچند کار کوچکی به نظر بیاید اما با یک الگو و ایده های خوب منجر به تشکیل حرکتی زیبا می شود که در نهایت یک منطقه و روستایی که در آن قرار دارد می تواند از مزایای آن بهره مند شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی با تأکید بر اینکه توسعه آموزش، مشاوره و برگزاری کارگاه ها به منظور تحقق این مهم را وظیفه خود می دانیم و در کنار مدیران اقامتگاه های بومگردی خواهیم بود، ابراز امیدواری کرد: با تداوم این برنامه ها، در آینده نه چندان دور، برندهای موفقی از دل بومگردی های استان به هموطنان کشور معرفی خواهد شد. گفتنی است؛ نخستین کارگاه توانمندسازی فعالان عرصه بومگردی و گردشگری خراسان شمالی با همکاری صندوق کارآفرینی امید و با حضور جمع زیادی از مدیران واحدهای بومگردی و فعالان این حوزه در محل تالار شهید ماژانی فرمانداری بجنورد برگزار شد.
تعداد نظرات ٠